Alt du trenger til Pizza!
Hva slår den deilige duften av PIZZA som sprer seg i huset?
Hos oss finner du alt en pizzaelsker kan drømme om, enten du lager pizza fra bunnen av, eller foretrekker enkelheten med en ferdig pizzabunn eller pinsabunn som er klar til ovnen.
For deg som elsker å lage pizza fra bunnen av, vi tilbyr et bredt utvalg italienske meltyper fra Pivetti, fra klassisk tipo 00 til mer avanserte og profesjonelle varianter, perfekt for lang hevetid. Kombiner med våre italienske tomater, som San Marzano, plukket på sitt mest modne og hermetisert for maksimal smak hele året!
Pizzamel som egner seg til å lage ekte Italiensk pizza fra bunnen av:
- Pivetti tipo 0: Moderate protein, gir strukturert deig. Passer godt til pizza med litt lengre hevetid.
- Pivetti tipo 00: Veldig fint, lavt proteininnhold. Gir myk, lett og luftig pizzadeig, typisk for napolitansk pizza
- Pivetti Manitoba : Høyt proteininnhold, gir elastisk deig. Egnet for brød og gjærbakst, kan blandes med vanlig hvetemel.
- Pivetti Semola Rimacinata ( Durumhvete) : Passer til å lage pasta eller for å åpne pizza, slik at bunnen blir sprøere.
- Pivetti Rød: Ideelt for napoletansk og pizza romana med hevetid fra 8 til 16 timer. Direkte og indirekte deiger.
- Pivetti Blå: Ideelt for napoletansk pizza med lang hevetid 16 til 48 timer. Langstigende indirekte deiger.
- Glutenfri melblanding fra Pivetti : for deg som ikke tåler gluten. Brukes til å lage kaker, pizza, focaccia og brød.
Tomater som er ideelle til å lage ditt egen pizzasaus:
- San Marzano : Tradisjonelt foretrukket i Campania, hjembyen til pizza, kjent for sin sødme og lave syre.
- Fersk Mozzarella, vanlig eller laget med bøffelmelk: Den høye temperaturen i pizzaovner gjør at fersk mozzarella smelter perfekt uten å miste for mye væske på pizzaen. Vanlig mozzarella er et klassisk valg, velg buffelmozzarella hvis du ønsker en enda rikere smak (og litt mindre laktose!).
For deg som ønsker en rask, men smakfull løsning, prøv vår pizzabunn fra PizzaSi laget med durumhvete, eller våre pinsabunner fra Graziano eller Rusticana – lette og sprø alternativer. Topp med vår cherrytomatsaus fra Salemipina klar til bruk , lag en hvit pizza med for eksempel stracciatella, eller utforsk vårt brede utvalg av ekte italienske toppings. Noe for enhver smak!
- Pizzabunn fra Pizzasi: Vår klassiske pizzabunn, laget med durumhvete for litt ekstra smak og næring.
- Pinsabunn: en lett og luftig pizzabunn med sprø skorpe og myk, luftig kjerne, laget med en blanding av hvete, ris og noen ganger soyamel.
- Glutenfri Pizzabunn fra Amonoglu: Glutenfri pizzabunn laget med kvalitetsråvarer. Med en sprø konsistensen og den rike smaken du forventer av en ekte italiensk pizza.
- Cherrytomatsaus fra SalemiPina: med olivenolje, salt of basilikum, den er klar til bruk!
- Mozzarella: En vanlig hjemmeovn blir aldri like varm som en pizzaovn. Derfor passer mozzarella med lavere vanninnhold best hjemme, så pizzaen ikke blir bløt av for mye væske. Vi anbefaler vår revet mozzarella til pizza, scamorza (vanlig eller røkt for en mer rustikk smak) eller filone.
Uansett hvordan du lager pizzaen din, er det ofte toppingen som får den til å skinne og lar deg tilpasse den etter din smak. Hos Smak av Italia har vi et bredt utvalg av toppinger å velge mellom, som du finner i hyllene våre eller i ferskedisken. Her er noen populære valg:
-Tørkede urter som : oregano from De Carlo and Filippone

Lyst på nye ideer? Sjekk ut noen av våre pizzaoppskrifter!