
Pizza San Daniele - Vår Oppskrift
Denne pizzaoppskriften er frisk og smaksrik, perfekt til å nyte på de første varme dagene av året.
Inspirert av det vakre området hvor Prosciutto di San Daniele er produsert, den inneholder noen av våre store favoritter: San Daniele skinke, fersk Burrata, halvtørkede cherrytomatoer, Parmigiano Reggiano og toppes med litt Pruneti Leggero olivenolje og Aceto Balsamico IGP Malpighi 5 gocce.
Du kan ikke gå feil med denne, og vi anbefaler på det sterkeste at du tester den ut.
Buon Appetito!
INGREDIENSER TIL 1 PERSON:
- Pizzabunn (PizzaSi)
- 60gr Mozzarella Julienne (Valcolatte)
- 1 Burrata fresca 125gr ( Ignalat)
- 60gr Prosciutto di San Daniele 16 mnd (Dok dall'Ava)
- 10 pomodorini semisecchi (De Carlo)
- 50gr Parmigiano Reggiano 24 mesi (Gennari)
- Fersk Rucola
- Fruttato Leggero olivenolje ( Pruneti)
- Balsamico di Modena IGP "5 gocce" (Malpighi)
SLIK GJØR DU:
- Forvarm ovnen til 220ºC. Når ovnen er varm, ta pizzabunnen og legg på Mozzarella Julienne. Stek den i ovnen i ca. 7 minutter, eller til pizzaens skorpe blir gyllen og mozzarellaen har smeltet
- Ta pizzaen ut av ovnen og topp med halvparten av burrataen. Sett den tilbake i ovnen i noen minutter.
- Når burrataen har smeltet, ta pizzaen ut av ovnen og legg på toppinger: San Daniele-skiver, fersk rucola, halvtørkede cherrytomater, grovrevet Parmigiano Reggiano og, hvis du ønsker det, resten av burrataen. Dryss med Pruneti Leggero og noen dråper Aceto Balsamico 5 Gocce.