Benvenuti a tutti...
Forside /  Pizza alla Salsiccia

Smak av Høsten: Pizza alla Salsiccia!

Tid for kos og varme: en pizza med høstsmaker gjør høstkvelden ekstra hyggelig!

Fra de italienske alpene henter vi inspirasjon til denne pizzaen, hvor saftig Salsiccia møter den fyldige, smeltende Fontina-ost. Tørkede Steinsopp tilfører en aromatisk dybde som minner om skog og fjell. Resultatet er en rik, rustikk og harmonisk smaksopplevelse som tar deg rett til alpene.

INGREDIENSER ( 1 pizza)

  • Pizzabunn fra PizzaSi.
  • 50gr Mozzarella Julienne ( revet mozzarella) fra Valcolatte.
  • 70gr Fontina-ost fra Castagna.
  • 1 hele Salsiccia Fresca fra Franchi Salumi.
  • 15-20g Funghi porcini secchi (tørket steinsopp) fra Oliveri.

SLIK GJØR DU: 

  • Bløtlegg noe tørkede sopper i en bolle med lunkent vann i omtrent 20 minutter, slik at de blir myke.
  • Forvarm ovnen til 220ºC. Legg pizzabunnen klar og dryss over Mozzarella Julienne.
  • Skjær Fontina i terninger og fordel på pizzaen. Legg på soppen og smuldret salsiccia uten skinn. Stek i ca. 5 minutter, til skorpa er gyllen og salsiccian gjennomstekt.
  • Ta pizzaen ut av ovnen og Buon Appetito!

Kr 59,00
På lager
Kr 45,00
På lager
Kr 85,00
Bestillingsvare
Funghi porcini secchi commerciale 20g - Oliveri
Tørket steinsopp fra Piemonte

Kr 63,00
På lager
Misto Funghi con Porcini 40g - Oliveri
Soppblanding fra Piemonte med Steinsopp

Kr 89,00
På lager

Amicoklubb

Top