
Smak av Høsten: Pizza alla Salsiccia!
Tid for kos og varme: en pizza med høstsmaker gjør høstkvelden ekstra hyggelig!
Fra de italienske alpene henter vi inspirasjon til denne pizzaen, hvor saftig Salsiccia møter den fyldige, smeltende Fontina-ost. Tørkede Steinsopp tilfører en aromatisk dybde som minner om skog og fjell. Resultatet er en rik, rustikk og harmonisk smaksopplevelse som tar deg rett til alpene.
INGREDIENSER ( 1 pizza)
- Pizzabunn fra PizzaSi.
- 50gr Mozzarella Julienne ( revet mozzarella) fra Valcolatte.
- 70gr Fontina-ost fra Castagna.
- 1 hele Salsiccia Fresca fra Franchi Salumi.
- 15-20g Funghi porcini secchi (tørket steinsopp) fra Oliveri.
SLIK GJØR DU:
- Bløtlegg noe tørkede sopper i en bolle med lunkent vann i omtrent 20 minutter, slik at de blir myke.
- Forvarm ovnen til 220ºC. Legg pizzabunnen klar og dryss over Mozzarella Julienne.
- Skjær Fontina i terninger og fordel på pizzaen. Legg på soppen og smuldret salsiccia uten skinn. Stek i ca. 5 minutter, til skorpa er gyllen og salsiccian gjennomstekt.
- Ta pizzaen ut av ovnen og Buon Appetito!