
Feir med Buffet all'Italiana!
Med vårens ankomst og de første varmere temperaturene, er det endelig på tide å ønske velkommen til sesongens fester og sammenkomster. Og hva er vel bedre enn å bringe litt av Italias varme og lidenskap inn i våre norske feiringer?
For å hjelpe deg med å skape den perfekte buffetopplevelsen for dine gjester, har vi satt sammen en liste med produkter som passer til en feiring for 10 personer. Disse valgene er kun anbefalinger, men vårt kunnskapsrike personale i butikkene står klare til å hjelpe deg med å velge alternativer som passer til dine preferanser og behov.
Her er vårt forslag til den perfekte buffeten:
AFFETTATI MISTI (SPEKEMAT)
- San Daniele 16mnd ( Dok Dall'Ava), ca.200gr.
- Mortadella al Pistacchio (Franchi), ca.150gr.
- Salame Piccante (Franchi), ca.150gr.
FORMAGGI MISTI (OSTER)
- Camembert 3 latti (Castagna) , 1 stk.
- Parmigiano Reggiano 36 mesi (Gennari), 1stk.
- Pecorino Riserva del Fondatore (Fiorino) porzionato , 1stk.
- Taleggio (Castagna), ca.200gr.
- Burrata Fresca in foglia (Ignalat), 1stk. , eller to Burrata 125gr (Ignalat)
- Pomodorini Semisecchi (De Carlo) i glass, 1 stk.
TILBEHØR
- Mini Lingue (Fongo), 1stk.
- Grissini Slassici Stirati (Fongo), 1 stk.
- Tarallini Biologici (De Carlo), 1 stk.
- Pesto alla Genovese (Pesto di Pra'), 1 stk.
- Crema Pomodorini (De Carlo), 1 stk.
- Crema Cuori di Carciofini (De Carlo), 1 stk.
- Crema alle Olive Nere (De Carlo), 1 stk.
- Delizia di Vino (Cutrera), 1 stk.
- Salamino al Tartufo (Franchi), 1stk.
- Finocchiona (Franchi) , 1stk.
KAFFE OG NOE SØTT
( Om du vil lage en deilig Tiramisú til selskapet, anbefaler vi å folge Cristiano sin oppskrift og å kjøpe alle de viktigste ingrediensene hos oss!)
MINI OPPSKRIFTER
Her er to retter som er raske og enkle å lage, som du lett kan serverer som en del av din buffet:
BRESAOLA OG PARMIGIANO
- Bresaola (Branchi), ca.200gr.
- Parmigiano 36 mesi (Gennari)
- Arcamone (De Carlo), eller Frantoio (Pruneti)
- Fersk Rucola salat.
På et serveringsfat, legg bresaola-skiver jevnt utover. Topp med fersk rucola og grovt revet Parmigiano Reggiano 36 måneder. Avslutt med en dryss av Arcamone eller Frantoio Pruneti olivenolje.
SAN DANIELE E MELONE
- San Daniele 16 mesi (Dok Dallava), ca.200gr.
- En hel Cantaloupe melon, delt i skiver.
- Grissini tirati classici (Fongo), 1 pakke.
Legg skiver av San Daniele på et serveringsfat, la dem ligge løst. Skjær cantaloupemelon i skiver og legg dem ved siden av San Daniele-skivene. Ha noen grissini ved siden av serveringsfatet, de passer perfekt til denne retten!