Benvenuti a tutti...
Forside /  Lambertseter: Italia har aldri vært nærmere!
Vi har gleden å annonsere at Smak av Italia åpner ny butikk på Lambertsetersenteret, noe som blir Smak av Italia sin syvende butikk. Cristiano og Marco inviterer til storslagen åpningsfest torsdag 7. september klokken 15.00,, hvor èn hel San Daniele spekeskinke på 10 kg vil bli åpnet og håndskåret, i tillegg til en rekke andre smaksprøver – for å feire på realt italiensk vis!

Lambertseter: Italia har aldri vært nærmere!

Vi har gleden å annonsere at Smak av Italia åpner ny butikk på Lambertsetersenteret, noe som blir Smak av Italia sin syvende butikk. Cristiano og Marco inviterer til storslagen åpningsfest torsdag 7. september klokken 15.00, hvor èn hel San Daniele spekeskinke på 10 kg vil bli åpnet og håndskåret, i tillegg til en rekke andre smaksprøver – for å feire på realt italiensk vis!

Gode råvarer til alle!

Det Italienske kjøkken handler i all hovedsak om tilgang på råvarer av høy kvalitet, og det er nettopp dette du finner hos oss på Smak av Italia. Med produkter fra over 70 ulike produsenter spredt utover hele Italia, tilbyr vi et mangfold av råvarer som tillater et ekte italiensk måltid! Vi jobber tett med produsentene våre, hvor vi etablerer langvarige og direkte forhold som gjør det mulig å kutte ut alle unødvendige mellomledd.  En slik modell tillater oss å tilby varer av svært høy kvalitet til konkurransedyktige priser, hvor Cristiano trekker frem Casarecce pastaen som et stolt eksempel, et produkt som de siste fem årene har vært låst til den samme lave prisen på 29 kr, noe som er Norges billigste Casarecce pasta. Slik kan alle tillate seg en smak av Italia.

Vi er på kontinuerlig utkikk etter nye samarbeidspartnere, og våre nyeste tilskudd er kaffeprodusenten Torrefazione Il Griso fra Lombardia, som med sin kaffe har vunnet flere gullmedaljer i International Coffee Tasting, og Campania Felix som leverer rykende fersk bøffelmozzarella fra et liten gård like utenfor Napoli. Begge produsentene er små familiebedrifter som produserer lokaltypiske varer av høy kvalitet – alt vi i Smak av Italia ser etter hos en produsent, sier Cristiano fornøyd.

En følelse av Italia

Vi på smak av Italia jobber hardt for å opprettholde høy kvalitet på varene, samtidig som vi ønsker et avslappet og uformelt arbeidsmiljø – det er det som faktisk er typisk italiensk! I våre butikker finner du alltid pålitelige og entusiastiske ansatte med kjærlighet for italiensk mat og kultur, som gledelig bidrar med kunnskap og inspirasjon til dagens innkjøp. I tillegg vil du alltid bli møtt en rekke ulike smaksprøver fra vår verskvaredisk, med goder som San Daniele spekeskinke, Pecorino Toscano, og vårt nyeste ferskvaretilskudd – nemlig langtidsspeket svinenakke, på italiensk Capocollo Stagionato. Vi begrenser oss med andre ord ikke til å bare tilby en smak av Italia, men også en følelse av Italia.

Smaksprøver er vår signatur av flere årsaker. Vi mener at den beste måten å fortelle historien til våre leverandører, er gjennom de ulike smaksprøvene av varene som de tilbyr. I tillegg, som en liten bedrift, ønsker vi heller ikke å bruke unødvendig ressurser på ulike former for markedsføring – smaksprøver er vår markedsføring, og når varene er gode, selger de seg selv, sier Cristiano lurt.

En familie i vekst

Smak av Italia er en ekspanderende familie, som siden 2008 har utviklet fra å være et lite julemarked i Sætre, til å nå være en etablert bedrift med syv ulike utsalgslokaler i Oslo og omegn. En slik utvikling gjenspeiler vår filosofi om kontinuerlig vekst, en filosofi som har tillatt oss å vokse i første halvdel av 2023, til tross for en tøff periode preget av svekket kronekurs og prisøkning i Europa. Vi ser derfor med optimisme på fremtiden foran oss og håper å se både gamle og nye kunder på åpningsfesten på Lambertseter. Vi oppfordrer også alle med kjærlighet for italiensk mat og kultur til å søke på de utlyste stillingene ved vår nyåpning på Lambertseter. Vi sees!

 

Smak av Italia, Lambertseter [Cecilie Thoresens vei 28, 1153, Oslo]

Amicoklubb

Top