Benvenuti a tutti...
Forside /  Våre produsenter: Argiolas Formaggi
Arigolas Formaggi har produsert pecorino-oster i flere tiår. De holder til i åsene i Sardinia, omgitt av grøntområder. Høy kvalitet, innovative produkter, avanserte forskningsfasiliteter og respekt for tradisjon er noen stikkord. Synergien mellom kvalitet og innovasjon gjør at de kan tilby et rikt utvalg av oster med unik og spesiell smak.

Våre produsenter: Argiolas Formaggi

Arigolas Formaggi har produsert pecorino-oster i flere tiår. De holder til i åsene i Sardinia, omgitt av grøntområder. Høy kvalitet, innovative produkter, avanserte forskningsfasiliteter og respekt for tradisjon er noen stikkord. Synergien mellom kvalitet og innovasjon gjør at de kan tilby et rikt utvalg av oster med unik og spesiell smak.

Historien om Argiolas Formaggi starter i Dolianova, Cagliari, nær de frodige beitemarkene i Italia på 50-tallet. Et søskenpar oppdager sin lidenskap for meieri- og ostetradisjoner – og med hardt arbeid klarer de å etablere sin egen virksomhet og får muligheten til å eksperimentere med nye typer oster. Den konstante jakten på kvalitet kombinert med lidenskap fører til at de to brødrene får kontakter over hele Italia.

De tar med seg sardinsk melk fra geitene sine, blant annet til Valsamoggia der osten ”Giglio Sardo” blir til – en ost med en ekte, autentisk smak som den klassiske sardinske pecorinoen, men myk og delikat.

I dag er Arigolas Formaggi et av de viktigste meieriene på Sardinia. Takket være over 60 års erfaring klarer de å forene de gamle tradisjonene innen meierikunst med moderne teknologi, respekt for miljøet, territoriet og produksjonskjeden.

Med lidenskap og respekt, hånd i hånd med bærekraft, klarer de å opprettholde den høye kvaliteten på ostene sine, produsert utelukkende på sardinsk saue-, geite- og storfemelk. Målet er å bringe kvalitetsoster til bordet og tilby et rikt utvalg av unike produkter av sitt slag.

 

 

Amicoklubb

Top