VELKOMMEN TIL OSS!
Forside /  Trucillo

Kaffenyhet: så god at en espresso kan drikkes helt uten sukker!

Cristiano Comelli, daglig leder i Smak av Italia lukter på kaffen med et smil om munnen og sier «Kaffen fra Trucillo er elegant, rund og delikat…», tar en slurk før han fortsetter «…den er så god at man kan drikke en espresso helt uten sukker! Og det mener jeg som et stort kompliment».

Kaffen fra vår nye leverandør Trucillo produseres i Napoli sør i Italia. Der er kaffe en særdeles viktig del av matkulturen og det er viktig at kaffen du drikker smaker godt og er av høy kvalitet. Trucillo har holdt på i over 70 år og er opptatt av tradisjon, innovasjon, lidenskap for kvalitet og kunnskap i arbeidet sitt. I tillegg til å produsere kvalitetskaffe ønsker de å spre italiensk kaffekultur.

Mange italienere er lidenskapelig opptatt av kaffe og uttrykker sin gjestfrihet gjennom kaffekoppen. Kaffe starter opp dagen, representerer en hyggelig pause som kan deles med venner, og ikke minst avslutter kaffekoppen et måltid. Dermed blir det ekstra viktig at kvaliteten på kaffen er høy, fordi smaken av en kaffe du avslutter måltidet med, er den smaken du vil huske fra matopplevelsen. Kaffesmaken fra Trucillo er absolutt en smak verdt å huske.

Kaffebønner

Kaffebønnene fra Trucillo passer for deg som ønsker gleden av å nyte en kopp kaffe laget av nykvernede kaffebønner hjemme. Vi har et lite utvalg av ulike kaffebønneblandinger fra Trucillo.

 

Il mio caffè Classico

1000g kaffebønner (80% Arabica, 20% Robusta)

En blanding av Arabica-bønner og Robusta-bønner som gir en aromatisk og velbalansert kaffesmak.

Deilig duft og litt søt, kremete smak med hint av vanilje og brente mandler. Gir en perfekt italiensk espresso med rik og balansert smak.

 

I følge Trucillo selv:

Aroma: 5

Intensitet: 4

Søthet: 4

 

Il mio caffè Intenso

1000g kaffebønner (70% Arabica, 30% Robusta)

En blanding av Arabica-bønner og Robusta-bønner som gir en sterk, fløyelsaktig kaffesmak.

Intens, rik og kompleks smak med hint av sjokolade, karamell og hasselnøtt – og med en lang ettersmak. Gleden av en kremet espresso med en fyldig, intens smak.

 

I følge Trucillo selv:


Aroma: 4

Intensitet: 5

Søthet: 4

 

Il mio caffè 100% Arabica

500g kaffebønner (100% Arabica)

En blanding av helt naturlig og vasket Arabica-bønner. En kaffesmak med hint av sjokolade, vanilje og ristede mandler, kombinert med en fruktig, blomstrende lukt.

Søt og balansert, intenst og aromatisk. Gleden av en eksklusiv, utmerket god kopp kaffe.

 

I følge Trucillo selv:

Aroma: 5

Intensitet: 4

Søthet: 5

 

Il mio caffè Bio

500g kaffebønner (80% Arabica, 20% Robusta)

En blanding av Arabica og Robusta fra økologisk landbruk, med intensjon om å bevare de naturlige forholdene av økosystemet.

Denne kaffen har meget intens aroma, med en velbalansert smak, frisk og naturlig – med hint av moden frukt og svak blomsterduft.

Til deg som elsker en god kopp kaffe med respekt for miljøet, naturen og livet selv.

 

Aroma: 5

Intensitet: 4

Søthet: 4

 

I tillegg til disse kaffebønnene, kan du kjøpe malt kaffe fra Trucillo. Disse kaffeblandingene kjennetegnes ved sin rike og kremete smak. 

Amicoklubb

Top