VELKOMMEN TIL OSS!
Forside /  Takk for et fantastisk 2021!

Takk for et fantastisk 2021!

Vi ønsker alle Smak av Italias venner, kunder, leverandører og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år! Nok et annerledes år går mot slutten. For Smak av Italia har det betydd munnbind og avstand, men også masse god mat, kjærlighet og fornøyde kunder!

2021 har vært et innholdsrikt år – vi har styrket staben med nye medarbeidere, fått nye forhandlere med spennende produkter og mange flere faste, glade kunder som kommer til oss for italienske matvarer som leverer.

Smak av Italia er ikke lenger en liten bedrift, men en stor bedrift med 50 ansatte. En stor takk til alle dere for fantastisk innsats gjennom hele året, og særlig i en travel, men fin juleperiode.

Takk også til dere flere hundretusener av fornøyde kunder som kommer innom butikken, igjen og igjen – enten det er på Sætre, i Slemmestad, i nettbutikken eller en av våre to Oslo-butikker.

I 2022 skal Smak av Italia utvide nok en gang, og vi åpner butikk midt i hjertet av Majorstuen på Middelthunet. Butikken er splitter ny, og vil være over 200 kvm. Vi gleder oss masse til å åpne vår tredje butikk i Oslo-området! Stay tuned for invitasjon til åpningsfest våren 2022.

Ønsker dere alle en riktig Godt Nytt År!

Amicoklubb

Top