VELKOMMEN TIL OSS!
Forside /  Beppino Occelli

Beppino Occelli: tradisjon, lidenskap og erfaring

Beppino Occelli er en osteprodusent i Piemonte som produserer kjente og prisvinnende oster av høy kvalitet. Kyrene som lager melken får et unikt fôr og lever gode, frie liv.

Beppino Occelli er en osteprodusent i Piemonte som produserer kjente og prisvinnende oster av høy kvalitet. Kyrene som lager melken får et unikt fôr og lever gode, frie liv. Ostene er selvfølgelig laget kun på italiensk melk og ved å være både innovative og eksperimentelle, men samtidig sterkt bundet av tradisjoner og sine røtter får Occelli-familien til å lage unike og eksklusive produkter i både smak og utseende.

Vi er glade for å ha et stort utvalg av Occelli sine oster i vår ferskvaredisk. Her kan vi skjære nøyaktig så mange gram du ønsker deg. Nytt av året er også oster fra Occelli i nettbutikken i pakninger på 140 gram.

Hos oss får du den klassiske Occelli al Barolo laget på ku- og sauemelk, modnet på treplater og lagret med Barolo-vin. Den smaker kjempegodt, og gjett om den er en god match til noe kraftig rødt i glasset!

Vi har også Occelli alle Foglie di Castagno som er en hardere ost modnet i omkring 1,5 år. Formene fylles med kastanjeblader som gir en markert og eksepsjonell smak til osten. Denne passer godt til røde dråper, men prøv også med et mørkt håndverksbrygg.

En annen ost fra Occelli som vi har i vår ferskvaredisk er en variant modnet med malt bygg og whiskey! Veldig populær ost å gi i gave til whiskey-elskere. Malto d'Orzo e Whisky har en intens og kompleks smak.

Til slutt har vi en nyhet fra Occelli-familien, nemlig en Occelli al Pepe Nero – en ost av saue- og kumelk tilsatt svart pepper som modnes i over fire måneder på treplater. Prøv den og gi oss gjerne tilbakemeldinger!

 

Amicoklubb

Top