Pasta Passion
Når du forbereder den perfekte pasta, bør du huske noen gyldne regler: pastaen må «gifte seg» med sausen. Avhengig av form, størrelse og tekstur på pastaen, vil du få forskjellig resultat med ulike sauser.
Når du forbereder den perfekte pasta, bør du huske noen gyldne regler: pastaen må «gifte seg» med sausen. Avhengig av form, størrelse og tekstur på pastaen, vil du få forskjellig resultat med ulike sauser.
Her er tre av de mest populære kombinasjoner av Pasta & Saus, ferdig laget på under 10 minutter takket være de økologiske «klar til bruk» pastasauser fra Smak av Italia.
Trofie al pesto
Den perfekte match for Pesto er Trofie, en tvinnet og spiral formet pasta fra Liguria.
Spiral formen gjør at pastaen tar til seg pestoen’s fine konsistens og gode smak, hver bit bringer følelser av Liguria’ s sjøside.
Penne all'arrabbiata
Denne rett sies å komme fra Lazio, og den spises oftes med Penne. Riflene og hullene gjør at pastaen holder godt på sausen. En rask og enkel klassiker for de som elsker chili.
Caserecce con pomodoro al basilico
Er en annen enkel og fristende pasta oppskrift. Om du liker smaker fra Middelhavet, vil denne falle i smak.