VELKOMMEN TIL OSS!
Forside /  Vår Carbonara

Vår Carbonara

Nå skal vi avsløre en av våre hemmeligheter. Har du noen gang hørt noen si «Her er original oppskriften til pasta carbonara», ikke stol på dem!

Nå skal vi avsløre en av våre hemmeligheter. Har du noen gang hørt noen si «Her er original oppskriften til pasta carbonara», ikke stol på dem!

For den originale pasta carbonara oppskriften finnes faktisk ikke. I Italia har vi alle vår egen måte å lage pasta carbonara på.

Den gylne regel til å lage den den perfekte pasta carbonara, er å alltid bruke autentiske råvarer og ingredienser av høy kvalitet.

Vi er veldig glade for å kunne dele vår carbonara oppskrift med deg! I denne oppskriften bruker vi Guanciola fra Franchi Salumi, Parmigiano Reggiano DOP av Caseificio Gennari, og Bucatini fra Fabbrica della Pasta di Gragnano.

Og stol på oss! Disse ingrediensene vil gjøre din pasta carbonara perfekt!

2 Porsjoner

  • 250g Bucatini - Fabbrica della Pasta di Gragnano
  • 3 store egg
  • 100g Guanciola delt i små kuber- Franchi Salumi
  • 50g revet Parmigiano Reggiano 24 måneder - Caseificio Gennari
  • Nykvernet sort pepper - Cerqueto
  1. Kok Bucatini til den er «al dente» i en stor kjele med saltet vann.
  2. Ta litt olivenolje i en stekepanne og stek Guanciale til den er sprø.
  3. Visp eggeplommene forsiktig sammen med en teskje kokene saltet vann, det smeltede fettet fra guanciale, revet parmesan og sort pepper.
  4. Når pastaen er klar, hell ut vannet og legg pastaen i stekepannen sammen med Guanciola. Miks godt sammen.
  5. Skru av varmen på stekeplaten og la det kjøle seg litt ned. Deretter tilsett blandingen av egg og parmesan i stekepannen.
  6. Bland alt godt sammen og server med en gang.
  7. Server med revet parmesan på topp sammen med litt pepper.

Italienere har bare en uskreven regel og det er: bacon og fløte er strengt forbudt!!!

Bestill nå

Parmigiano Reggiano 24mnd ca 250g ORANGE DOP-Gennari
Lagret ca 24 mnd til pasta og bresaola

Kr 136,00
På lager
Guanciola 300g ca. - Franchi Salumi
Carbonara? det er det du trenger

Kr 132,00
På lager
Pecorino Romano DOP 200gr - Castagna
Sauost - Perfekti til "Carbonara" eller "Cacio e Pepe"

Kr 98,00
På lager

Amicoklubb

Top